Τεράστια προβολή της ομορφιάς των Κυκλάδων μέσα από video clip με 215 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως μέχρι σήμερα!

14 Ιανουαρίου 2018 18:52

Οι ομορφιές και η μοναδική γραφικότητα των Κυκλάδων «ταξιδεύουν» εδώ και ενάμισι περίπου μήνα σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσα από ένα video clip που «σαρώνει» σε προβολές στο Youtube.

Πρόκειται για video clip με πρωταγωνιστή τον διάσημο Ινδό ηθοποιό και τραγουδιστή του Βollywood Σαλμάν Χαν, μέσω του οποίου, προωθείται η ταινία «Tiger Zinda Hai». Ο Ινδός πρωταγωνιστής, πλαισιωμένος από χορευτές διαφόρων χωρών, τραγουδά στην αγγλική και ινδική γλώσσα με φόντο τις ομορφιές της Χώρας της Νάξου, τόπο γυρισμάτων του video clip.


Μια καλή γεύση συνεπώς από το απαράμιλλης ωραιότητας κυκλαδίτικο, ιδιαίτερο τοπίο, έχουν πάρει μέχρι σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο, καθώς μέσα σε ενάμισι μόλις μήνα (από τις 27 Νοεμβρίου που ανέβηκε μέχρι σήμερα) το video clip έχει συγκεντρώσει πάνω από 215 εκατομμύρια προβολές!

Μια τεράστιας λοιπόν οικουμενικής εμβέλειας διαφήμιση, απολαμβάνουν εδώ και ενάμισι περίπου μήνα τα Κυκλαδονήσια χάρη στα γυρίσματα ενός video clip που πραγματοποιήθηκαν στη Νάξο λίγους μήνες πριν και «κατέκτησαν» τις καρδιές του παγκόσμιου κοινού καθώς προβάλλουν χαρακτηριστικές νησιωτικές εικόνες ιδιαίτερης και σπάνιας ομορφιάς!

Περισσότερα για την ταινία που γυρίστηκε στη Νάξο πατήστε εδώ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos