Die Welt: Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης στα 20 χειρότερα του κόσμου

30 Ιανουαρίου 2018 17:22

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα «Sleeping in Airports» ζήτησε την άποψη πάνω από 24.000 ταξιδιωτών καλώντας τους να τα βαθμολογήσουν από το 5 (ως εξαιρετικά) ως το ένα (χάλια)

Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης απεικονίζει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt» σε άρθρο στην ιστοσελίδα της με τα είκοσι χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο.

Στη λεζάντα: «Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης στο διάσημο ελληνικό νησί: Σύμφωνα με έρευνες, πρόκειται για το δεύτερο χειρότερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», η ταξιδιωτική ιστοσελίδα «Sleeping in Airports», ζήτησε την άποψη πάνω από 24.000 ταξιδιωτών καλώντας τους να τα βαθμολογήσουν από το 5 (ως εξαιρετικά)ως το ένα (χάλια).
Οι συμμετέχοντας κλήθηκαν να απαντήσουν για τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν στα αεροδρόμια λαμβάνοντας υπόψη και τον τρόπο με το οποίο περνάει η ώρα τους σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήση τους.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos