Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του Διοικητή στον Αντ, Κυκλάδων

16 Φεβρουαρίου 2018 13:04

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο απερχόμενος Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης.

Ο κ. Λεονταρίτης ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή για την άψογη συνεργασία, εξήρε τον ζήλο με τον οποίο υπηρέτησε τα νησιά μας καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης με την ιδιότητά του ως πολιτικός προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων, είχε την ευκαιρία να εξάρει το έργο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και τη συμβολή τους στη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Από την πλευρά του ο Αρχιπύραρχος εστίασε στην εποικοδομητική συνεργασία του με τους εκπροσώπους της Περιφερειακής Αρχής και τη συνδρομή της στην υπηρεσιακή ετοιμότητα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και των εθελοντικών ομάδων δασοπυρόσβεσης στο Νότιο Αιγαίο, θεωρώντας εξαιρετική τιμή που υπηρέτησε τους νησιώτες του Αρχιπελάγους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos