Συνάντηση στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ν.A

09 Μαρτίου 2018 15:30

Χθες (08.03.2018) το πρωί ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Γεωργακάκος υποδέχθηκε στο γραφείο του την ναυτική ακόλουθο του Πολεμικού Ναυτικού των Η.Π.Α. στην Ελλάδα Captain κα Rose E Rice, καθώς και στελέχη που την συνόδευαν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης των Αξιωματούχων της Πρεσβείας των Η.Π.Α. πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου Δημήτρης Κοσμάς, ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Πλοίαρχος (Λ.Σ) Νικόλαος Σκευοφύλαξ, ο Λιμενάρχης Σύρου Πλοίαρχος (Λ.Σ.) Ιάκωβος Γκίζης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτριος Αυγερινός, ο Διοικητής της Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης Σύρου Αντιπλοίαρχος (Π.Ν.) κ. Στυλιανός Χαραράς και Αξιωματικοί του επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Κατά την συνάντηση ζητήθηκαν θέματα ασφάλειας αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos