Επίσκεψη στη Ναυτική Βάση Άνδρου για τον εορτασμό των Αγ. Σαράντα

12 Μαρτίου 2018 14:21

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, επισκέφθηκε τη νήσο Άνδρο όπου συμμετείχε στην ετήσια εορταστική δοξολογία των Αγίων Σαράντα, που πραγματοποιήθηκε στο ομώνυμο εκκλησάκι του στρατοπέδου Ν.ΠΡ/ΑΝ72Β, που βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων, πάνω από το Κάβο Ντόρο.


Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Βρούτσης, που συνοδευόταν από το Δήμαρχο Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, συνεχάρη το Διοικητή, τους Υπαξιωματικούς και τους Ναύτες της Ναυτικής Βάσης Άνδρου, που ως άγρυπνοι φρουροί, φροντίζουν ακούραστα για την ασφάλεια και τη φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι:

«Σήμερα, επισκέφθηκα τη Ναυτική Βάση Ν.ΠΡ/ΑΝ72Β Άνδρου με αφορμή τις καθιερωμένες ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις στο εκκλησάκι των Αγίων Σαράντα.

Εδώ, είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω ο ίδιος τις επιχειρησιακές δυνατότητες, το αξιόμαχο αλλά και το υψηλό φρόνημα των αξιωματικών και των ναυτών της Ναυτικής Βάσης της Άνδρου, που στόχο έχουν τη διασφάλιση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Θέλω, λοιπόν, να συγχαρώ τους αξιωματικούς και τους ναύτες που επανδρώνουν τη Ναυτική Βάση του νησιού μας και που σε δύσκολες συνθήκες επιτελούν με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα την αποστολή τους. Επιπλέον, θα ήθελα να υπογραμμίσω, ότι το Ναυτικό Παρατηρητήριο της Άνδρου επιτελεί και σημαντικό κοινωνικό έργο, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos