Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Αλ. Σταματιάδη: Ήσουν το σωστό παράδειγμα της οικογένειας

22 Απριλίου 2018 13:03

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας» είπε συγκινημένη η μητέρα του - Στη γεναιότητα του πατέρα του αναφέρθηκε ο γιος του Αχιλλέας - Ο επιχειρηματίας δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του και κατέληξε μετά από 19 ημέρες στη ΜΕΘ


Το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Σταματιάδη, τον επιχειρηματίας που έσβησε το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του από δύο ληστές τη Μεγάλη Δευτέρα λένε αυτή την ώρα στην Άνδρο τα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλοι.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Ανδρου, το νησί από το οποίο καταγόταν ο άτυχος επιχειρηματίας.

Η γυναίκα του και τα δύο παιδιά του έφτασαν βουβά στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους που χάθηκε τόσο άδικα επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την οικογένειά του και το σπίτι του.

www.protohtema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos