Πραγματοποίηση Συναυλίας Αλληλεγγύης στη Νάουσα Πάρου

01 Μαϊος 2018 12:31

Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας και του ΑΜΕΣ Νηρέα θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της Συναυλίας Αλληλεγγύης που έγινε το βράδυ της Κυριακής 29/4/2018, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Νηρέα.

Η βραδιά στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό οφείλεται πρωτίστως στην κοινωνική ευαισθησία όλων αυτών που παρευρέθηκαν και συνέβαλαν έτσι ώστε να συγκεντρωθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό, για την οικονομική στήριξη συμπολίτισσας μας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 



Τίποτα όμως δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την πρωτοβουλία και παρουσία όλων των μουσικών, που προσέφεραν απλόχερα και απολύτως αφιλοκερδώς, ιδιαίτερες μουσικές στιγμές.
Στην σκηνή έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους οι: Μανώλης Δελέντας, Κίμωνας Ξύγκης, Αντώνης Μπαρμπαρήγος, Σπύρος Μπάλιος, Πέτρος Βεντουρής, Γιώργος Ζήκας, Γιάννης Γαβαλάς, Σωτήρης Γεωργάκης, Βαγγέλης Σκιαδάς, Γιώργος Δαβερώνας και Μιχάλης Τσουνάκης.

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τους επιχειρηματίες και όσους προσέφεραν δωρεάν σούμα, μπύρες και κρασιά, τα οποία πουλήθηκαν στο μπαρ της αίθουσας και τα έσοδα προσφέρθηκαν για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Ποιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους: Γιώργο Αρκουλή, Γιάννη Τσαντουλή (Βρόχα), Γιώργο Δαβερώνα, Γιώργο Ζουμή, Αντώνη Μπαρμπαρήγο, Γιώργο Μπαφίτη, Μανώλη Μωραΐτη και Νικόλα Παυλάκη.

Τέλος να ευχαριστήσουμε πολύ τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών για τα υπέροχα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει.
Η οργανωτική επιτροπή

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos