«Όταν είδα δεμένο το παιδί μου έκλαιγα» λέει ο σύζυγος που έστησε τη ληστεία της γυναίκας του στη Μύκονο

21 Μαϊος 2018 10:38

Ο συνεργός του άρπαξε 145.000 ευρώ και των 10.000 δολάρια που έκρυβε σε χάρτινες σακούλες η Σέρβα επιχειρηματίας - Λίγη ώρα μετά, ο συνωμότης σύζυγος το μετάνιωσε και της τηλεφώνησε για να της επιστρέψει τα χρήματα


Προσέλαβε ληστή από την Αθήνα για να αρπάξει τον «θησαυρό» της γυναίκας του στη Μύκονο, επειδή ήταν σε διάσταση και φοβόταν μην χάσει τα παιδιά του. Όμως οι τύψεις τον έκαναν λίγο μετά την κινηματογραφική έφοδο και την αρπαγή των 145.000 ευρώ και των 10.000 δολαρίων που έκρυβε σε χάρτινες σακούλες η Σέρβα επιχειρηματίας, να την πάρει τηλέφωνο, να παραδεχτεί ότι αυτός είχε στήσει το σκηνικό και να της τα επιστρέψει.

Απίστευτες λεπτομέρειες για την υπόθεση που πριν μερικές ημέρες συγκλόνισε το νησί των ανέμων με πρωταγωνιστές έναν 49χρονο μαθηματικό, την Σέρβα σύζυγο του και έναν «ναυλωμένο» ληστή από την Αθήνα αποκαλύπτονται μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr. Ο μαθηματικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σύρου ωστόσο μετά από σύμφωνη γνώμη και του ανακριτή αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χωρίς χρηματική εγγύηση. Ο δε, συνεργός του, ο 54χρονος ληστής από το Κορωπί, που την κοπάνησε από το νησί με το πλοίο της γραμμής, έχει ήδη ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Μυκόνου και αναζητείται.

 Πώς στήθηκε το σκηνικό

 Το σχέδιο που εμπνεύστηκε ο 49χρονος μαθηματικός για να μην χάσει, όπως ο ίδιος δήλωσε στις αρχές, τα παιδιά του στήθηκε στις 12 Μαίου. Συμφωνα με το κατηγορητήριο «Στη Μύκονο Κυκλάδων, σε ημερομηνία που δεν προσδιορίστηκε επ΄ακριβώς κατά την ανάκριση, πάντως κατά τους τελευταίους 5-6 μήνες, πριν την 12-5-2018, ενεργώντας με πρόθεση, προκάλεσες με πειθώ και φορτικότητα στον συγκατηγορούμενο σου (σ.σ αναφέρεται το πλήρες όνομα του 54χρονου ληστή) την απόφαση να τελέσει την άδικη πράξη της ληστείας, την οποία ο τελευταίος τελικά διέπραξε. Ειδικότερα κατά το αναφερόμενο διάστημα, εσύ επικοινώνησες τηλεφωνικά με τον ανωτέρω συγκατηγορούμενο σου και τον έπεισες να έρθει στη Μύκονο με σκοπό να εισέλθει στην οικία σου που βρίσκεται στην περιοχή Λάκα Χώρας Μυκόνου όπου εσύ διαμένεις με τη σύζυγο σου (σ.σ αναφέρεται το όνομα της Σέρβας επιχειρηματία και εν διαστάσει συζύγου του 49χρονου) και τα δύο ανήλικα τέκνα σας, ηλικίας 15 ετών και 5.5 ετών και ασκώντας σωματική βία εναντίον προσώπου ή με απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος ή ζωής, να αφαιρέσει από άλλον ξένο (ολικά ή εν μέρει) κινητό πράγμα με σκοπό παράνομης ιδιοποίησης.

www.iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos