Συλλήψεις για φθορές, οικκοδομικές εργασίες και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στις Κυκλάδες

01 Ιουνίου 2018 15:59

Σύλληψη ημεδαπού για φθορές στη Σύρο


Την 31-05-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος προκάλεσε φθορές σε -3- πινακίδες οδοσήμανσης και σε κολωνάκι φωτισμού στην Ερμούπολη. Επίσης σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Τήνο
Την 31-05-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24 και 48 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο στο οποίο ίσχυε διακοπή εργασιών.

Σύλληψη (4) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο
Την 31-05-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24 και 49 ετών και δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 54 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες εργασίες επί δημοτικής οδού.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Σύρο
Την 31-05-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 75χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos