Ουσιαστική και επικοδομητική η ημερίδα για την ακτοπλοΐα στη Νάξο

01 Ιουνίου 2018 16:57

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ακτοπλοϊκό διήμερο 31 Μαΐου – 1η Ιουνίου 2018 στη Νάξο.

Την Πέμπτη 31 Μαΐου παραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: «Η ακτοπλοΐα ως πυλώνας ανάπτυξης της οικονομίας των νησιών Νοτίου Αιγαίου. Ο συνδετικός κρίκος της Νησιωτικής Περιφέρειας με την ηπειρωτική χώρα», από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το παρών στην ημερίδα μεταξύ άλλων έδωσαν o Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Γιαννέλης – Θεοδοσιάδης, o Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσης Τεμπονέρας, ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης (και οικοδεσπότης) Γιάννης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Μπιζάς, Έπαρχοι, Δήμαρχοι και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, η πολιτευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού, εκπρόσωποι φορέων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos