Συλλήψεις σε Μυκονο, Σαντορίνη και Νάξο

05 Ιουνίου 2018 14:23

Την 04-06-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 22 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ισπανία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

Την 04-06-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 22χρονος ημεδαπός λειτουργώντας κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος είχε αναπτύξει και διέθετε σε λουόμενους ομπρέλες - ξαπλώστρες καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Την 04-06-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 28χρονος αλλοδαπός γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Νάξο

Την 04-06-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο αλλοδαποί ηλικίας 40 και 28 ετών γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos