Συνελήφθησαν (4) αλλοδαποί σε αεροδρόμμια του Νοτίου Αιγαίου

06 Ιουνίου 2018 15:54

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν το χθες (5 Ιουνίου 2018) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 26 ετών οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση παραποιημένων διαβατηρίων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ισπανία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, μια 24χρονη αλλοδαπή η οποία μετέβη στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένου δελτίου ταυτότητας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, ένας 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέβη στον Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένου διαβατηρίου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos