Αναδείχτηκε ο σούπερ τυχερός του Μεγάλου Διαγωνισμού που κερδίζει ένα δωρεάν τριήμερο στη μαγευτική Σύρο!

07 Ιουνίου 2018 19:40

Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουνίου 2018, διεξήχθη κλήρωση η οποία ανέδειξε τον υπερ – τυχερό που κέρδισε το σούπερ δώρο του Μεγάλου Διαγωνισμού του Islands e- media!

Το καταπληκτικό δώρο είναι ένα δωρεάν τριήμερο για δύο άτομα στην μαγευτική Σύρο και το πλήρες πακέτο του περιλαμβάνει τα εξής:

Το πακέτο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις στο φιλόξενο περιβάλλον του καταλύματος ΟΙΚΕΙΟΝ, ένα αυτοκίνητο, για δύο ημέρες, και τα εισιτήρια δύο ατόμων με επιστροφή, προσφορά της μεγαλύτερης ακτοπλοϊκής εταιρείας στην Ελλάδα, ''Blue Star Ferries'' και του φιλικότερου και ταχύτερου σε εξυπηρέτηση, Πρακτορείου ''Gaviotis Travel''.

Το όνομα του τυχερού που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι Κατερίνα Τριανταφυλλοπούλου από Αθήνα
Της ευχόμαστε ολόθερμα να είναι πάντα τυχερή και να απολαύσει το ταξίδι και την τριήμερη παραμονή της στην πανέμορφη Σύρο!
Τα μεγάλα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ! Νέοι μεγάλοι διαγωνισμοί πρόκειται να ξεκινήσουν με έπαθλο και πάλι καταπληκτικά δώρα μεγάλης αξίας!
Μείνετε στο islands e-media και γίνετε εσείς ο επόμενος τυχερός!

Με ένα και μόνο κλικ, προκαλέστε την τύχη σας και κερδίστε εκπληκτικά δώρα που προσφέρουμε με αγάπη σε όλους εσάς που μας στηρίζετε με τη συμμετοχή σας!
Κάντε κλικ και μπείτε στις νέες κληρώσεις των μεγάλων δώρων που έρχονται πολύ σύντομα!!!

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos