Μυστήριο με το πτώμα 30χρονου Πακιστανού στη Μύκονο

11 Ιουνίου 2018 11:18

Ο 30χρονος Πακιστανός, εργαζόταν στο νησί - Την εξαφάνισή του είχαν δηλώσει στις 24 Δεκεμβρίου οι συγγενείς του

Εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα; Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου Μυκόνου για να διαλευκάνουν την υπόθεση με το πτώμα που βρέθηκε σε παραλία του νησιού των ανέμων, αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Αν και όπως εξακριβώθηκε το πτώμα ανήκει σε 30χρονο Πακιστανό, ο οποίος εργαζόταν στο νησί, την εξαφάνιση του οποίου είχαν δηλώσει στις 24 Δεκεμβρίου οι συγγενείς του, αυτό που προσπαθούν τώρα να διαπιστώσουν είναι αν ο άνδρας είχε κάποιο ατύχημα ή έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Κάτι το οποίο αναμένεται να απαντήσει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

 

Σε αποσύνθεση

Το πτώμα του 30χρονου άνδρα εντοπίστηκε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Τηγανι. Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Μυκόνου και μέσα σε λίγα λεπτά κλιμάκιο έφθασε στο σημείο για να ερευνήσει την υπόθεση. Μάλιστα χρειάστηκε να επιστρατευτεί πλωτό μέσο καθώς το πτώμα ήταν σε δύσβατη περιοχή, ανάμεσα στα βράχια. Αν και ήταν σε προχωρημένη σήψη οι εκτιμήσεις των έμπειρων αξιωματικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, έλεγαν οτί ήταν άνδρας ο οποίος φορούσε τζίν παντελόνι και λευκή μπλούζα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την εξέταση υποθέσεις αγνοουμένων το τελευταίο εξάμηνο καθώς διαπίστωσαν πως επρόκειτο για έναν 30χρονο Πακιστανο, υπάλληλο σε μαγαζί της Μυκόνου του οποίου την εξαφάνιση είχαν δηλώσει οι συγγενείς στις 30 Δεκεμβρίου.

Σαρωτικοί έλεγχοι για ναρκωτικά

Την ίδια ώρα ξεκίνησαν από το Σάββατο οι σαρωτικοί έλεγχοι του Λιμεναρχείου Μυκόνου για τον εντοπισμό ατόμων που φθάνουν στο νησί των ανέμων φορτωμένοι με ναρκωτικά. Είτε για δική τους χρήση είτε για να τα σπρώξουν στα μαγαζιά και τα κλαμπ. Μάλιστα, μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν στο λιμάνι τα «λαγωνικά» του Λιμεναρχείου Μυκόνου συνέλαβαν έναν Φιλανδό τουρίστα που είχε πάνω του ποσότητα χασίς.

www.protohema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos