Για να μην χάνονται! Κινέζοι τουρίστες στη Μύκονο ακολουθούν κορδέλες και αρκουδάκια!

23 Ιουνίου 2018 15:40

Έναν έξυπνο αλλά και περίεργα θεματικό τρόπο έχουν εφεύρει οι Κινέζοι group leaders στη Μύκονο για να μην χάνονται τα μέλη της ομάδας τουριστών των οποίων ηγούνται.

Οι αρχηγοί των γκρουπ, κρατούν ψηλά κάποιες ιδιότυπες κεραίες οι οποίες πάνω τους φέρουν αρκουδάκια, χρωματιστές κορδέλες, σημαιάκια, ακόμα και φιγούρες της Disney όπως ο Μίκυ Μάους, και προπορεύονται αρκετά μακριά από το πολύχρωμο πλήθος των Κινέζων τουριστών με όλη την ομάδα να τους ακολουθεί!

Με αυτό τον τρόπο, οι τουρίστες κοιτάζοντας την ψηλή κεραία με τα ιδιότυπα διακριτικά, ακολουθούν πιστά τον αρχηγό του γκρουπ κι έτσι δεν χάνονται μέσα στην πολυκοσμία του πλήθους που κατακλύζει το δημοφιλές νησί των Ανέμων!
Πρωτότυπο πράγματι επινόημα η όλη ευφάνταστη κατασκευή – «πυξίδα» για τους Ασιάτες επισκέπτες της Μυκόνου!

Τους βοηθά να μένουν συντεταγμένοι πίσω από τον αρχηγό τους και να μη σπαταλούν λεπτό από την πορεία τους απολαμβάνοντας έτσι, κάθε στιγμή του προγράμματος των διακοπών τους χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και απρόοπτα που θα μπορούσαν να συμβούν αναπάντεχα, στην περίπτωση που θα έχαναν το δρόμο τους...

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos