Συνελήφθησαν στη Μύκονο τρεις αλλοδαποί για υπεξαίρεση, πλαστογραφία και διακεκριμένη κλοπή

27 Ιουνίου 2018 18:49

Εξιχνιάστηκε αφαίρεση ρολογιού χειρός μεγάλης αξίας από πεζό

Συνελήφθησαν σήμερα (26 Ιουνίου 2018) στη Μύκονο, τρεις αλλοδαποί από τους οποίους δυο άνδρες ηλικίας 22 και 23 ετών και μια 26χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υπεξαίρεσης, πλαστογραφίας πιστοποιητικών και διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένης αστυνομικής έρευνας και ενδελεχούς αξιολόγησης στοιχείων διακριβώθηκε ότι, ο 22χρονος την 23-06-2018 το βράδυ στη Χώρα Μύκονου αφαίρεσε ρολόι χειρός μεγάλης αξίας από αλλοδαπό και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε δίκυκλο όχημα, όπου τον ανέμενε συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι δυο άνδρες κυκλοφορούσαν στο νησί βραδινές ώρες επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία είχε ενοικιάσει η 23χρονη την 25-06-2018, χρησιμοποιώντας πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Η μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη και αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε. Επίσης, κατασχέθηκε το πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Σημειώνεται ότι, οι δράστες προσήχθησαν σήμερα το πρωί από το χώρο του αεροδρομίου Μυκόνου, στο οποίο είχαν μεταβεί με σκοπό να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos