Εξιχνιάστηκε άμεσα άλλη μια αφαίρεση ρολογιού χειρός μεγάλης αξίας από πεζό στη Μύκονο

02 Ιουλίου 2018 13:53

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία και διάπραξη ληστείας

Εξιχνιάστηκε χθες (30 Ιουνίου 2018) άλλη μια αφαίρεση ρολογιού χειρός μεγάλης αξίας από πεζό στη Μύκονο και συνελήφθησαν άμεσα οι δράστες.

 

Πρόκειται για δυο 25χρονους άνδρες καθώς και δυο γυναίκες, ηλικίας 26 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών και της συνέργειας σε διάπραξη ληστείας.

Όπως διακριβώθηκε, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, την 30-06-2018 το απόγευμα στη Χώρα Μυκόνου οι δυο άνδρες ενεργώντας από κοινού προσέγγισαν αλλοδαπό που κινούταν πεζός και του αφαίρεσαν βίαια από το χέρι ρολόι χειρός μεγάλης αξίας.

Αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή χρησιμοποιώντας δίκυκλο, ενώ ταυτόχρονα οι δυο γυναίκες συνεργοί τους άλλαξαν καταλύματα διαμονής προκειμένου να καταστεί δυσχερής ο εντοπισμός τους.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν είχε ενοικιαστεί από τον ένα 25χρονο, επιδεικνύοντας πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Το πλαστό δελτίο ταυτότητας κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos