Συλλήψεις στις Κυκλάδες σε Σϋρο, Σαντορίνη και Μύκονο

30 Ιουλίου 2018 15:54

Την 27-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σύρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 19χρονη αλλοδαπή, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Επιπλέον, η 19χρονη διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Θήρα

Την 28-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 23χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε γυναικεία τσάντα από δωμάτιο τουριστικού καταλύματος, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 29-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 40 ετών οι οποίοι επιχείρησαν να πουλήσουν ναρκωτικές ουσίες σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον αγοραστή. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Σύρο

Την 29-07-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos