"TERA JET " Νέες μειωμένες τιμές στις τιμές των εισιτηρίων

02 Αυγούστου 2018 14:00

Σας ενημερώνουμε πως από την 1 Αυγούστου 2018 η προμήθεια των εισιτηρίων που εκδίδονται για το πλοίο Tera Jet διαμορφώνεται στο 10% επί του καθαρού ναύλου.


Επιπλέον σας παραθέτουμε πίνακες με τις νέες τιμές εισιτηρίων για το Tera Jet:

 



Επίσης η Sea Jets, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ως μία έμπρακτη προσπάθεια στήριξης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στον οικισμό Μάτι και τις γύρω περιοχές, προσφέρει το 10% του καθαρού ναύλου κάθε εισιτηρίου επιβάτη που θα εκδίδεται με το Tera Jet από και προς το λιμάνι της Ραφήνας για το χρονικό διάστημα από 26 Ιουλίου και μέχρι το τέλος της δραστηριοποίησης του Tera Jet στην εν λόγω γραμμή για το 2018.


Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για την ενίσχυση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των πληγέντων από την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου. Ο τρόπος διάθεσης των χρημάτων και ο φορέας στον οποίο θα κατατεθούν θα γνωστοποιηθεί από την πλοιοκτήτρια με νεότερη ανακοίνωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos