Συλλήψεις στις Κυκλάδες στις 13 Αυγούστου

15 Αυγούστου 2018 14:41

Την 13-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 23χρονη ημεδαπή και 48χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, επιχειρήσεις έχοντας αναπτύξει ομπρέλες - ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Θήρα

Την 13-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 48χρονος αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε επιχείρηση, έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη χρήση ραδιοσυχνοτήτων στη Θήρα

Την 13-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 43χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε εγκαταστήσει και χρησιμοποιούσε συσκευή εκπομπής και λήψης ραδιοσυχνοτήτων σε Δ.Χ. λεωφορείο χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Κατασχέθηκε η συσκευή.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 13-08-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Ίο

Την 13-08-2018 το βράδυ συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 30χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -13,7- γραμμαρίων (επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία).

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο

Την 13-08-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 25χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos