Πρόσκρουση Ι/Φ σκάφους στη Νάξο

01 Σεπτεμβρίου 2018 16:55

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, απογευματινές ώρες χθες, από τον χειριστή του Τ/Χ ''ΗΔΥΛΗ'' Τ.Π. 97-Θ, ο οποίος βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά ν. Κέρου, ότι το Ι/Φ ''VENTAOU'' σημαίας Βελγίου προσέκρουσε σε βράχια με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, ενώ άμεσα προέβη στη ρυμούλκησή του.

Στη διαδικασία της ρυμούλκησης συνέδραμε και το Τ/Χ ''ΤΡΟΥΦΑ'' Τ.Ρ. 518 που έσπευσε στο σημείο με επιβαίνων στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ βραδινές ώρες χθες τα ανωτέρω σκάφη κατέπλευσαν με ασφάλεια στο λιμένα Κουφονησίου, όπου ο Κυβερνήτης του ιστιοφόρου σκάφους δήλωσε ότι παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''VENTAOU'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos