Αυξήσεις - "φωτιά" στους φόρους ακινήτων στις Κυκλάδες και στην Πάρο. "Φουσκωμένα" τα ραβασάκια της εφορίας...

07 Σεπτεμβρίου 2018 12:10

Με μια δυσάρεστη έκπληξη έρχονται αντιμέτωποι χιλιάδες πολίτες στα δημοφιλή Κυκλαδονήσια μεταξύ των οποίων και η Πάρος, καθώς η μεγάλη αύξηση κατά 30% στις τιμές ζώνης των ακινήτων φέρνει ανατροπές και αναπροσαρμογές προς τα πάνω στους συμπληρωματικούς φόρους.


Ο νέος χάρτης αντικειμενικών αξιών που διαμορφώθηκε από την αύξηση των τιμών ζώνης, έχει ως αποτέλεσμα να καταφθάνουν "φουσκωμένα" κατά πολύ τα ραβασάκια της εφορίας καθώς απαίτηση των δανειστών ήταν ότι οι νέες αντικειμενικές αξίες θα έπρεπε να εφαρμοστούν άμεσα στον ΕΝΦΙΑ και υπόλοιπους φόρους ακινήτων άμεσα.

Συνεπώς, βαρύτερος θα είναι ο λογαριασμός φέτος για τους κατόχους ακινήτων στις Κυκλάδες και στην Πάρο με τους φόρους να εκτινάσσονται κυριολεκτικά σε δυσθεώρητα ύψη ιδίως σε περιοχές εντός οικισμών ενώ δε εξαιρούνται από τις αυξήσεις και τα ακίνητα εκτός οικισμών. Βαθιά λοιπόν το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι Κυκλαδίτες μεταξύ των οποίνων και οι παριανοί για τις ιδιόκτητες περιουσίες τους η φορολογία των οποίων τραβά φέτος την ανηφόρα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos