Πλούσιο το δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες

22 Σεπτεμβρίου 2018 14:50

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Σίφνο Την 21-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.


Σύλληψη ημεδαπού για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Θήρα Την 21-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 55χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο Την 21-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 29χρονος ημεδαπός διότι στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -6,5- γραμμαρίων, θρυμματιστής κάνναβης και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο Την 21-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα Την 21-09-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 30 και 38 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γαλλία και την Ιταλία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos