Τήνος: Οι δύο άντρες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους!

27 Σεπτεμβρίου 2018 11:56

Στο σημείο πυροσβεστικά οχήματα, περιπολικά και ασθενοφόρα για τους δύο άντρες - Καταπλακώθηκαν από τοίχο οικοδομής στην περιοχή Μουντάδο της Τήνου - Οι πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για τα όσα έγιναν στο νησί - Δύο ακόμα άτομα που εργάζονταν στην οικοδομή σώθηκαν την τελευταία στιγμή

Μεγάλη κινητοποίηση στην Τήνο για τους δύο άντρες που καταπλακώθηκαν από τοίχο στην περιοχή Μουντάδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν σε οικοδομή στην περιοχή Μουντάδο του νησιού.

 

Ο τοίχος κατέρρευσε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και καταπλάκωσε 4 άτομα που εργάζονταν στην οικοδομή. Τα δύο από αυτά κατάφεραν να σωθούν.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών για την ανέγερση τοιχίου. Αυτόπτες μάρτυρες αποδίδουν την πτώση στους ισχυρότατους ανέμους που έπνεαν στο σημείο, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Οι δύο άτυχοι άντρες καταπλακώθηκαν και παρέμειναν εγκλωβισμένοι μέχρι να φτάσουν οι διασώστες. Το θέμα έκανε γνωστό η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 6 άντρες και 3 οχήματα.

www.newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos