Νεκροί οι δύο άνδρες που καταπλακώθηκαν από τοίχο στην Τήνο - Έτσι σκοτώθηκαν – Οι πρώτες συλλήψεις!

27 Σεπτεμβρίου 2018 12:25

Ένας 51χρονος και ένας 63χρονος τα θύματα της τραγωδίας στην Τήνο - Καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε σε οικοδομή και ανασύρθηκαν νεκροί - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και ο υπεύθυνος εργολάβος - Τι λέει στο NewsIt.gr για τις συνθήκες του δυστυχήματος η διοικήτρια του Κέντρου Υγείας

Η Τήνος συγκλονίζεται από την πρωινή τραγωδία με τους δύο νεκρούς εργάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν σε οικοδομή στην περιοχή Μουντάδο του νησιού. Ο τοίχος κατέρρευσε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως και καταπλάκωσε 4 άτομα που εργάζονταν στην οικοδομή. Τα δύο από αυτά κατάφεραν να σωθούν. Οι άλλοι δύο ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διαπιστώθηκε πως ήταν νεκροί.

Πρόκειται για έναν 51χρονο και έναν 63χρονο που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του νησιού. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο πρώτος ήταν ήδη νεκρός και έριξαν το βάρος στον δεύτερο. Οι προσπάθειες που ακολούθησαν όμως να τον κρατήσουν στη ζωή δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν έχουν διευκρινιστεί έως τώρα τα αίτια που κατέρρευσε ο τοίχος, ενώ σημειώνεται ότι στο σημείο έσπευσαν για να απεγκλωβίσουν τους άτυχους εργάτες 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Η διοικήτρια του Κέντρου Υγείας Τήνου, Βαλεντίνα Γαβριελάτου, είπε στο NewsIt.gr, πως οι εργάτες προσπαθούσαν να στηρίξουν τον τοίχο στην οικοδομή και κάτω από άγνωστες συνθήκες αυτός κατέρρευσε και καταπλακώθηκαν. Αυτόπτες μάρτυρες αποδίδουν την πτώση στους ισχυρότατους ανέμους που έπνεαν στο σημείο, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Οι δύο άτυχοι άντρες καταπλακώθηκαν και παρέμειναν εγκλωβισμένοι μέχρι να φτάσουν οι διασώστες. Το θέμα έκανε γνωστό η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 6 άντρες και 3 οχήματα.

Η αστυνομία που διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και τον υπεύθυνο εργολάβο. Οι δύο άτυχοι άνδρες κατάγονταν από το χωριό Τριπόταμος.

www.newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos