Καταιγίδες και «Ζορμπάς» έρχονται στις Κυκλάδες - Η πορεία του ανά ώρα (Βίντεο)

27 Σεπτεμβρίου 2018 18:25

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία τα οποία επιβεβαίωσε και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ, βαθύ βαρομετρικό χαμηλό θα δώσει βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες στις κέντρο – νότιες περιοχές της χώρας μεταξύ των οποίων και οι Κυκλάδες την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.


Όσον αφορά τώρα στην πορεία του κυκλώνα «Ζορμπά» τα πιο επίκαιρα προγνωστικά δεδομένα κάνουν λόγο για πολλές, έντονες βροχές που θα συνδυαστούν με σφοδρούς ανέμους ταχύτητας 100 – 110 χιλιομέτρων / ώρα, φαινόμενα τα οποία θα χτυπήσουν τη νότια νησιωτική χώρα συμπεριλαμβανομένων και των Κυκλάδων τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου.

Οι προβλέψεις αυτές αφορούν τα έως αυτή την ώρα μετεωρολογικά μοντέλα τα οποία ενδεχομένως να αναθεωρηθούν τις επόμενες ώρες καθώς η μελέτη του φαινόμενου του Μεσογειακού κυκλώνα και τα προγνωστικά στοιχεία της πορείας του υπόκεινται σε σχετική απροσδιοριστία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos