Αποκλειστικά πλάνα από τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου στον Ορνό της Μυκόνου

08 Οκτωβρίου 2018 14:39

Το χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα στον Ορνό - Στην guest list ήταν η Βάσω Λασκαράκη, η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη, η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη, καθώς και οι νιόπαντροι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα


Έντεκα μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο και επτά μήνες από τον ερχομό του παιδιού τους η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Μύκονο παρουσία περίπου 150 συγγενών, φίλων και συναδέλφων.

 

Το χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού.

Ο επιχειρηματίας, φορώντας λευκό κοστούμι, έφτασε από νωρίς και περίμενε την νύφη, Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ήρθε λίγο αργότερα διά θαλάσσης, με σκάφος, υπό τους ήχους τυμπάνων και συνοδευόμενη, όπως ορίζει η παράδοση, από τον πατέρα της.

Στην guest list του γάμου ήταν μεταξύ άλλων η Βάσω Λασκαράκη, η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη που έβγαζαν selfie και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη, η Ελίνα Καντζά με τον Dj Rush, η Φωτεινή Ντεμίρη με τον Χάρη Γρηγορόπουλο, η Ευαγγελία Συριοπούλου, η Έλενα Γαλίφα καθώς και οι νιόπαντροι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα. Highlight, το χειροφίλημα του Πάνου Μουζουράκη στην Χριστίνα Μπόμπα. Εντύπωση προκάλεσε ότι οι καλεσμένοι ήταν τυλιγμένοι με ελαφριές εσάρπες που είχαν τοποθετηθεί από το ζευγάρι στο κάθισμα του κάθε προσκεκλημένου σε περίπτωση που κρύωνε.

mykonoslivetv

protohema.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos