Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ»

14 Νοεμβρίου 2018 13:34

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» Ν.Π. 11520, ότι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του πλοίου στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου (Πύλη Ε3) του κεντρικού λιμένα Πειραιά, το δεξί πρυμναίο τμήμα του ήρθε ομαλά σε επαφή με προβλήτα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκδορές – απόξεση χρώματος.

Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ούτε εισροή υδάτων, ούτε θαλάσσια ρύπανση, ενώ οι τετρακόσιοι είκοσι οχτώ (428) επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, καθώς επίσης και τα εκατόν είκοσι επτά (127) Ι.Χ., τα ογδόντα έξι (86) Φ/Γ, το ένα (01) λεωφορείο και τα δεκατρία (13) Δ/Κ.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ», ο οποίος στη συνέχεια του επετράπη, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos