Επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργου Καμίνη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

23 Νοεμβρίου 2018 19:58

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης στο πλαίσιο της συμμετοχής του ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του Κινήματος Αλλαγής.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Καμίνης συναντήθηκε με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Ισίδωρο Ροσσολάτο, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και στελέχη του Επιμελητηρίου όπου ενημερώθηκε αρχικά για τον θεσμικό ρόλο του Επιμελητηρίου, τις υπάρχουσες υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του, αλλά και για σημαντικά θέματα επικαιρότητας και επιχειρηματικότητας που απασχολούν το νομό Κυκλάδων.

Ο κ. Καμίνης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το δίκτυο Aegean Cuisine και τη δημιουργία cluster για την προώθηση των Κυκλαδικών προϊόντων, στο οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας.
Επίσης, εξήρε τις τεχνολογικές υποδομές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και τόνισε τη σημασία της ψηφιοποίησης για την αποτελεσματικότερη διαχείριση οργανισμών του μεγέθους του Επιμελητηρίου, αλλά και σύγχρονων πόλεων, όπως επιχειρείται τα τελευταία χρόνια στο Δήμο της Αθήνας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos