Ημερίδα ενημέρωσης για τα Κόκκινα Δάνεια

28 Νοεμβρίου 2018 16:27

Πρόσκληση υποβολής ερωτημάτων εν όψει της ενημερωτικής ημερίδας.


Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, μετά από επανειλημμένα αιτήματα των μελών του, διοργανώνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15.00 ενημερωτική Ημερίδα με θέμα Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Τράπεζες-Κόκκινα Δάνεια. Κεντρικός ομιλητής της Ημερίδας θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Φώτης Κουρμούσης.

Η ενημερωτική ημερίδα εστιάζει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών, μετά τις πρόσφατες αλλαγές της νομοθεσίας. Προκειμένου η ημερίδα να αποδώσει άμεσα κι αποτελεσματικά για κάθε ενδιαφερόμενο, το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας καλεί να υποβάλλετε τυχόν σχετικά ερωτήματα μέχρι την Πέμπτη 29/11/2018 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κτήριο «Βαλμά» (Αγίου Νικολάου 6, Ερμούπολη), ενώ παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης στα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, Τήνο και μέσω live streaming https://www.youtube.com/user/kyklades07/live

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos