Κοινωνική αλληλεγγύη της Γεν. Περ. Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν. Α.

27 Δεκεμβρίου 2018 13:41

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για άλλη μια χρονιά συγκέντρωσαν ειδή πρώτης ανάγκης και τα προσέφεραν σε ιδρύματα της Σύρου, της Ρόδου και της Κω

Πρόκειται για μια κοινωνική δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους

 

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου υλοποίησε πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής με σκοπό τη στήριξη κοινωνικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Ειδικότερα, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α΄ και Β’ Δωδεκανήσου συντόνισαν τη συγκέντρωση ειδών (πρώτής ανάγκης, ατομικής υγιεινής και τροφίμων) προερχόμενα από εθελοντική προσφορά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία αντιπροσωπίες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσαν στους υπευθύνους τοπικών ιδρυμάτων, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Συγκεκριμένα :

Την 20.12.2018 ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Ταξίαρχος ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΣ Γεώργιος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων Αστυνομικό Διευθυντή ΑΥΓΕΡΙΝΟ Δημήτριο, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, τον Υποδιοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης και στελέχη του επιτελείου τους προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη στο Γηροκομείο Αγ. Παντελεήμων της «Φιλοπτώχου Εταιρείας Ερμουπόλεως».

Την 21.12.2018 ο Διευθυντής της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΚΑΛΗΩΡΑΚΗΣ Μιχαήλ, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του προσέφερε τα συγκεντρωθέντα είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Την 24.12.2018 ο Αναπληρωτής του Διευθυντή της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗΣ Διονύσιος, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητρόπολης Κω-Νισύρου.

Σημειώνεται ότι, η πρωτοβουλία αυτή εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώρισης του έργου των φορέων που φροντίζουν ηλικιωμένους και συμπολίτες μας, αποτελεί έμπρακτη και ουσιαστική κάλυψη αναγκών των ιδρυμάτων ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάκοπη παροχή των υπηρεσιών τους.

Εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων - Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos