Aπόφαση προσωρινής απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων στο νησί της Άνδρου

08 Ιανουαρίου 2019 09:46

Ανακοινώνεται ότι, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων – παγετού), από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων εκδόθηκε απόφαση προσωρινής απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων στο νησί της Άνδρου με σκοπό την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα:

• Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της επαρχιακής οδού Κορθίου – Χώρας και στο λοιπό δημοτικό οδικό δίκτυο της Άνδρου από την 21:30 ώρα της 07-01-2019 μέχρι νεωτέρας.

• Επιτρέπεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων η κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Χώρας – Γαυρίου.

Σημειώνεται ότι, σε κεντρικό σημείο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας «www.hellenicpolice.gr», έχει αναρτηθεί πίνακας με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα - διακοπές κυκλοφορίας - χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos