Οι Milwaukee Bucks καλούν τους οπαδούς τους να ταξιδέψουν στην πατρίδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

04 Μαρτίου 2019 18:07

Σύμμαχο στο να "πλημμυρίσει" την Ελλάδα Αμερικανούς τουρίστες βρήκε όπως φαίνεται η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στην ομάδα του NBA, Milwaukee Bucks. Η Ε.Κουντουρά έβαλε στόχο τα 2 εκατ. Αμερικάνους τουρίστες το 2019, και για να τον πετύχει έχρισε πέρυσι το Γιάννη Αντετοκούνμπο πρεσβευτή του ελληνικού τουρισμού.

Όλοι θυμόμαστε το σποτ του ΕΟΤ με το Γ.Αντετοκούνμπο που έκανε δωρεάν για την προβολή της Ελλάδας και έγινε παγκόσμιο viral μέσω των social media.

Ο Γ.Αντετοκούνμπο σαρώνει την φετινή χρονιά στο NBA και οι Milwaukee Bucks αποφάσισαν να τιμήσουν την πατρίδα του, καλώντας όλους τους οπαδούς και φίλους της ομάδας να ταξιδέψουν φέτος στην Ελλάδα μέσα από ανάρτησή τους στο twitter.

H ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ και τον Καναδά είναι τόσο μεγάλη που η Ε.Κουντουρά πέτυχε τη δρομολόγηση και 5ης καθημερινής πτήσης από Νέα Υόρκη προς Αθήνα με τη Norwegian Airlines, την αύξηση των δρομολογίων της Transavia προς Αθήνα από Τορόντο και την δρομολόγηση για πρώτη φορά στα χρονικά απευθείας πτήσης από το Σικάγο στην Αθήνα από τη United Airlines.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos