Η Ελλάδα αναδείχθηκε ως «ο καλύτερος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως»

14 Μαρτίου 2019 21:27

Νέα διάκριση για τον Ελληνικό τουρισμό – Διακρίθηκε στα Wave Awards με το πρώτο βραβείο για την κρουαζιέρα – Αναδείχθηκε δεύτερη στα βραβεία κοινού


Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «καλύτερος προορισμός κρουαζιέρας» απέσπασε η Ελλάδα στα Wave Awards, έναν καταξιωμένο διεθνή θεσμό για τον θαλάσσιο τουρισμό.

 

Η Ελλάδα πήρε το πρώτο βραβείο σε ειδική τελετή στο Λονδίνο, ενώ τα αποτελέσματα προήλθαν μέσω ψηφοφορίας επαγγελματιών και εξειδικευμένων συντακτών στον θαλάσσιο τουρισμό. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που ήταν υποψήφια στην κατηγορία «Best Destination (Port or Country)» και απέσπασε το 1o βραβείο.

Παράλληλα, η Ελλάδα διακρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στα βραβεία κοινού, ως 2ος πιο αγαπημένος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως- «Favourite Cruise Destination».

Τα βραβεία παρέλαβε η προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας & Ιρλανδίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι νικητές των βραβείων και οι συμμετέχοντες, φωτογραφήθηκαν με φόντο τη Σαντορίνη στο επίσημο photo booth των Wave Awards.

protohema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos