Βελτίωση και συντήρηση ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού οδικού δικτύου Μήλου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

22 Μαρτίου 2019 16:08

Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου

Με την βελτίωση και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου να αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή, με σκοπό την ασφάλεια των χρηστών του, δρομολογείται μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στο νησί της Μήλου.

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, μετά και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού που διενεργήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Βελτίωση - συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού δικτύου νήσου Μήλου», έναντι του συνολικού ποσού των 252.660,34 €.

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η συντήρηση και βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού του επαρχιακού οδικού δικτύου από τον Αδάμαντα έως το αεροδρόμιο της Μήλου.

Η προθεσμία εκτέλεσής του είναι έξι (6) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης με τον ανάδοχο. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) Ν. Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos