Για δεύτερη χρονιά το Ράλλυ ΦΙΛΠΑ στην Άνδρο

01 Απριλίου 2019 14:35

Αυτοκίνητα-αντίκες θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους του νησιού, προσδίδοντας έναν αέρα μιας άλλης εποχής και συγκεντρώνοντας τον θαυμασμό κατοίκων και επισκεπτών της Άνδρου. Μετά την περσινή επιτυχία του Εαρινού Ράλλυ 2018, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης προσκάλεσε τη «ΦΙΛΠΑ» να διοργανώσει εκ νέου το Εαρινό Ράλλυ στο νησί μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Απριλίου 2019.


Ο Δήμου Άνδρου υποστηρίζει φέτος την εκδήλωση, συνεισφέροντας στις ανάγκες της διοργάνωσης. Η εκκίνηση του Ράλλυ θα δοθεί το Σάββατο, 6 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί στο Μπατσί. Όπως και πέρυσι, οι συμμετέχοντες στη διάρκεια των δυο ημερών έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν διαδρομές σε όλο το νησί, διασχίζοντας πανέμορφα μέρη όπως το Γαύριο, το Μπατσί, την Παλαιόπολη, τη Μεσαριά, το Κόρθι, τον Όρμο, τη Χώρα, κ.ά.

Στο πλαίσιο της υποδοχής και της φιλοξενίας των πληρωμάτων, το Κυκλαδικό Τουριστικό Δίκτυο της Άνδρου CTN θα προσφέρει κέρασμα στην Πλατεία Γηροκομείου στη Χώρα Άνδρου. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι και θα ακολουθήσει γεύμα gala απονομής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή εκδήλωση τιμά τον φίλο και μέλος της λέσχης «ΦΙΛΠΑ», τον Ανδριώτη Αλέξανδρο Σταματιάδη, που έφυγε από την ζωή στις 20 Απριλίου 2018.

Τέλος, δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις, μετά τη δημοσίευση της υπ’ αριθ. Α οικ. 94748-4130 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄570 / 25.2.2019), έχουν αυτοκίνητα χαρακτηρισμένα ως ιστορικά με έτος 1ης ταξινόμησης (κυκλοφορίας) πριν το 1970 και αυτοκίνητα με κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, που πληρούν τους όρους κυκλοφορίας σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.

Δήλωση συμμετοχής στο www.philpa.gr ή στο 210 6534700

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos