Δωρεάν εξετάσεις Test Pap και ενημερωτικές εκδηλώσεις το τριήμερο 12-14 Απριλίου σε όλη την Άνδρο

03 Απριλίου 2019 14:59

Ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με το παράρτημα Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης και ελέγχου για την πρόληψη του καρκίνου. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στα Γυμνάσια και Λύκεια της Άνδρου, αλλά και σε ενήλικο κοινό από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, παρέχονται σε γυναίκες δωρεάν προληπτικές εξετάσεις Test Pap το τριήμερο 12-13 Απριλίου σε όλες της περιοχές της Άνδρου. Oι εξετάσεις θα γίνουν στο Κέντρο Υγείας της Χώρας και στα Περιφερειακά Ιατρεία σε Μπατσί, Γαύριο και Κόρθι, τις εξής ημέρες και ώρες:
Κέντρο Υγείας Χώρας Άνδρου: Παρασκευή, 12/04, 9 π.μ. - 12 μ.μ.

Π.Ι. Μπατσίου: Παρασκευή 12/4, 1-4 μ.μ.
Π.Ι. Γαυρίου: Παρασκευή 12/04, 5-8 μ.μ.
Π.Ι. Κορθίου: Σάββατο 13/04, 11 π.μ. - 2μ.μ.

Οι ομιλίες σε Γυμνάσια και Λύκεια της Άνδρου, θα γίνουν την Παρασκευή (12/4) από ιατρούς της πολυμελούς αποστολής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών και Φυλής και έχουν ως θεματολογία την υγιεινή του στόματος, το κάπνισμα και την πρόληψη του καρκίνου.

Τέλος, οι ομιλίες για ενηλίκους, που είναι ανοιχτές για το κοινό, θα γίνουν κατά σειρά, την Παρασκευή, 12/04, στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου, το Σάββατο, 13/04 στις 2 μ.μ. στον Πολυχώρο Κορθίου και την Κυριακή, 14/04, στις 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Χώρας Άνδρου.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 2102467871, Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών και Φυλής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos