Κυκλάδες: Αλλαγή καιρικού σκηνικού με βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες…

05 Απριλίου 2019 20:32

Έντονα κατά τόπους θα είναι τα φαινόμενα που θα μεταβάλλουν τον καιρό στις Κυκλάδες και στην Πάρο το επόμενο διήμερο.


Από το απόγευμα της Παρασκευής 5 Απριλίου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά μετεωρολογικά στοιχεία, θα σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες από το βράδυ αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 4 – 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα θα ενισχυθούν και θα έχουν ένταση 5 – 7 μποφόρ ενώ από τη νύχτα θα γίνουν θυελλώδεις με ένταση 8 μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο τώρα 6 Απριλίου, αυξημένες νεφώσεις και κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρικού σκηνικού στις Κυκλάδες. Οι νοτιοανατολικής διεύθυνσης άνεμοι θα πνέουν σχεδόν θυελλώδεις με ένταση 6 – 8 μποφόρ και πρόσκαιρα θα γίνουν πολύ θυελλώδεις με ένταση έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί από 12 – 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες των ημερών, ενδέχεται να ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική με αποτέλεσμα τα φαινόμενα της βροχόπτωσης να εκδηλωθούν με τη μορφή λασποβροχής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos