Κι όμως υπάρχει! Ορμητικός καταρράκτης στις Κυκλάδες…(Βίντεο)

09 Απριλίου 2019 17:22

Είναι φορές που η φύση ασκεί ιδιαίτερα γοητευτική έλξη πάνω μας εκπλήσσοντάς μας με φαινόμενα που δεν πιστεύαμε ότι υπάρχουν! Και πώς να το πιστέψουμε ορισμένες φορές!

Στα Κυκλαδονήσια ιδίως, που είναι συνώνυμα με εικόνες θάλασσας και ηλιόλουστου καλοκαιριού, δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί ότι υπάρχουν και…καταρράκτες!

Στην ορεινή Τήνο, ο φακός του psts.gr απαθανάτισε πρόσφατα το σπανιότατο θέαμα ενός σαγηνευτικού καταρράκτη! Τα ασυγκράτητα νερά του, πέφτοντας ορμητικά από μεγάλο βραχώδες ύψος, δημιουργούν μια εικόνα άκρως εντυπωσιακή και τόσο σπάνια που προκαλεί δέος και θαυμασμό!



Ένα φυσικό θαύμα ανάμεσα στα πολλά που επιφυλάσσει η φύση των νησιών μας για τους λάτρεις της. Μια ιδιότυπη σκηνή χειμερινής ομορφιάς της Τήνου για όσους αγαπούν την περιπέτεια μέσα στο πλούσιο σε εναλλαγές τοπίο της που ειδικά το χειμώνα, φανερώνει όλα τα κρυμμένα μυστικά του…

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos