«Εαριναί Παιδιατρικαί Ημέραι» στην Άνδρο, στις 18-21 Απριλίου

12 Απριλίου 2019 16:39

Ένα σημαντικό συνέδριο φιλοξενείται στην Άνδρο από τις 18 έως τις 21 Απριλίου 2019, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Άνδρου και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων.


Οι «Εαριναί Παιδιατρικαί Ημέραι» είναι μία συνάντηση διεθνούς επιπέδου με επίκεντρο την παιδιατρική επιστήμη. Το Συνέδριο Παιδιατρικής πραγματοποιείται στη Χώρα της Άνδρου, και μάλιστα σε έναν εξαιρετικό χώρο, στο καινούργιο Συνεδριακό Κέντρο που στεγάζεται στο Λύκειο Χώρας Άνδρου.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του συνεδρίου, ιατρός κ. Αλέξανδρος Λαγγούσης, αναφέρει σχετικά με το Συνέδριο: «Στη Χώρα της Άνδρου θα γίνει η επόμενη συνάντηση, 18-21 Απριλίου 2019. Όπως πάντα, θα υπάρχει ένα πλούσιο και ποικίλο επιστημονικό πρόγραμμα, στο όμορφο και γαλήνιο περιβάλλον της Άνδρου». Το τετραήμερο πρόγραμμά του περιλαμβάνει «μια ποικιλία παιδιατρικών θεμάτων, αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα κλινικά φροντιστήρια», ενώ να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός των συνέδρων αναμένεται να ξεπεράσει τους 200.

Ο Δήμος Άνδρου είναι αρωγός σε πρωτοβουλίες διοργάνωσης συνεδρίων με ιατρικό περιεχόμενο και εκφράζει την πεποίθηση για σίγουρη επιτυχία των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου Παιδιατρικής. Παράλληλα, η διοργάνωση του συνεδρίου εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ανάπτυξης της εξωστρέφειας του νησιού μας, με στόχο την αναγνωρισιμότητα και τη θετική προβολή του.

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί τις ακτοπλοϊκές εταιρείες «Fast Ferries» και «Golden Star Ferries» για τη θετική ανταπόκριση τους, καθώς αποδέχτηκαν ευγενικά να παρέχουν έκπτωση στις μετακινήσεις των συμμετεχόντων στο Συνέδριο Παιδιατρικής.
Νέα ανακοίνωση σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Άνδρου, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos