Τα κοσμήματα από μάρμαρο είναι το απόλυτο fashion trend του 2019

29 Μαϊος 2019 17:34

Η επιβλητική ομορφιά που έχει το μάρμαρο είναι μια διαχρονική αξία, όπως ακριβώς η σχέση των γυναικών με τα κοσμήματα. Αν αυτά τα δύο συνδυαστούν, τότε το αποτέλεσμα είναι η νέα τάση στο καθημερινό fashion outfit κάθε γυναίκας: κοσμήματα από μάρμαρο.


Τα μαρμάρινα κοσμήματα έχουν κατακτήσει ήδη τις προτιμήσεις των γυναικών που αναζητούν μια ιδιαίτερη πινελιά στο καθημερινό τους ντύσιμο.

Αυτό που κάνει τα μαρμάρινα κοσμήματα να ξεχωρίζουν είναι ότι αποτελούν χειροποίητα σχέδια εντελώς μοναδικά στην κατασκευή τους, καθώς λόγω της ιδιαίτερης φύσης του υλικού, είναι σμιλεμένα στο χέρι μέσα από έναν πρωτότυπο συνδυασμό έμπνευσης του δημιουργού και συμφωνίας του υλικού. Γι’ αυτό τον λόγο, κάθε κόσμημα από μάρμαρο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στην κάτοχό του…

Ομορφιά χωρίς μυστήριο δεν γίνεται όμως! Η μυστηριακή ατμόσφαιρα που συνοδεύει το υλικό του μαρμάρου, εντείνει τη γοητεία που ασκεί στο βλέμμα κάθε μαρμάρινο κόσμημα, αφού αποτελείται ουσιαστικά από ένα «ζωντανό» υλικό που είχε έναν και μοναδικό προορισμό από την πρώτη μέρα της επεξεργασίας του στα χέρια του καλλιτέχνη: να βρεθεί στη συλλογή σας.

Ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο των μαρμάρινων κοσμημάτων, προσθέτοντας ιδιαίτερο ύφος σε κάθε σας εμφάνιση, με τα μαρμάρινα κοσμήματα του Marble Art Galeos στη Σαντορίνη.

Ένα σύγχρονο εργαστήρι κατασκευής κοσμημάτων από μάρμαρο που τιμά τις παραδοσιακές αρχές της κλασικής τέχνης του μαρμάρου μέσα από μια σύγχρονη αισθητική. Στη συλλογή του του Marble Art Galeos μπορείτε να ανακαλύψετε χειροποίητα κοσμήματα με μάρμαρο όπως μοντέρνα μαρμάρινα κολιέ, σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια από μάρμαρο σε πολύχρωμα σχέδια με μοναδικές καμπύλες, εμπνευσμένα από την κλασική κυκλαδίτικη αρχαιοελληνική αρχιτεκτονική, αλλά και σύγχρονες minimal γεωμετρικές τάσεις. Υπέροχη χρωματισμοί σε διαχρονικά σχέδια όπως καρδιές ή ελεύθερα αφηρημένα κομμάτια που εξιτάρουν τη φαντασία κάθε γυναίκας.

Αποκτήστε τα δικά σας μαρμάρινα κοσμήματα κα συνδυάστε τα με την ίδια άνεση καθημερινά από casual εμφανίσεις στη δουλειά ή semi-formal ντύσιμο μέχρι επίσημες εμφανίσεις σε ένα official event ή έναν γάμο. Η ιδιαίτερη αισθητική τους δεν βάζει περιορισμούς στους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε, αφού παραμένουν μια διαχρονική λεπτομέρεια που αναδεικνύει το στυλ κάθε γυναίκας οποιαδήποτε στιγμή.

Ολοκληρώστε άμεσα την παραγγελία σας online από το MarbleArtGaleos στη Σαντορίνη και απολαύστε το στον χώρο σας μέσα σε πολυτελές κουτί από μάρμαρο, ιδανικό να τα προφυλάσσετε όταν δεν το φοράτε.
Τα μαρμάρινα κοσμήματα σε κάνουν να νιώθεις μοναδική! Μπορείς να αντισταθείς;

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos