Σαντορίνη: Αυτή είναι η αίτια θανάτου της 14χρονης - Συγκλονίζει η μητέρα της

31 Μαϊος 2019 17:58

Συγκλονίζει η μητέρα του κοριτσιού - Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σαντορίνη από το θάνατο της 14χρονης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (31/05) ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα της 14χρονης που έχασε τη ζωή της έπειτα από πάρτι στη Σαντορίνη.

Όπως δήλωσε στο Star ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, η νεαρή κοπέλα πέθανε από πνευμονικό οίδημα που προκάλεσε ανακοπή και αιφνίδιο θάνατο. «Κατά τη γνώμη μου δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Αν όμως έχει γίνει και χρήση φαρμάκων ή ναρκωτικών ουσιών θα μας το δείξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων» πρόσθεσε.

Η νεκροτομή έγινε από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, με την ταυτόχρονη παρουσία του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του θύματος Ηλία Τσαντίρη, ο οποίος δήλωσε στο star ότι ο «θάνατος της 14χρονης οφειλεται σε οξύ ισχαιμικό επεισόδιο. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για περαιτέρω συμπεράσματα».

«Την άφησαν μόνη και συνέχισαν το πάρτι»
Η μητέρα της 14χρονης, Κατερίνης, μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή «Μαζί σου».

«Η κόρη μου έφυγε στις 18:00 από το σπίτι. Η φίλη της ήταν από το σχολείο. Ήταν η αγαπημένη της φίλη. Της είχα πει να γυρίσει στο σπίτι στις 22:00 με 22:15. Την κάλεσα στο 22:15 αλλά δεν μου απάντησε. Επέμεινα και στην τέταρτη φορά, με πήρε η φίλη της και μου είπε "Η Κατερίνα είναι στην τουαλέτα". Είπα "μόλις βγει, να με πάρει". Μετά δεν με ξαναπήραν. Την ξαναπήρα εγώ 22:40, πάλι δεν το έπιαναν. Μου είπε η φίλη της ότι έγινε κάτι σοβαρό και λιποθύμησε η Κατερίνα. Ήταν δύο με δυόμιση ώρες λιπόθυμη», περιγράφει η μητέρα της.

Και συνεχίζει: «Μου είπαν ότι την είχαν βάλει να ξαπλώσει. Όπως έμαθα, την άφησαν να συνέλθει μόνη της και έφυγαν για να συνεχίσουν το πάρτι μέσα. Εμένα δεν με ενημέρωσαν. Τα παιδιά ήταν μόνα τους. Όπως μου είπαν, τα ποτά τα είχε πάει η κόρη μου αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Στο σπίτι είχα ποτά γιατί ήταν η γιορτή του μπαμπά της αλλά εμείς δεν κάναμε γιορτή. Δεν λείπουν ποτά από το σπίτι μου».

Στο ερώτημα αν η μητέρα της 14χρονης είχε επισκεφθεί ποτέ το σπίτι που πήγε η κόρη της, η ίδια απάντησε: «Δεν είχα πάει ποτέ σε αυτό το σπίτι.

«Όταν πήγα στο νοσοκομείο, η κόρη μου ήταν νεκρή. Το είχαν πάει νεκρό στο νοσοκομείο», είπε συγκλονισμένη η μητέρα της 14χρονης.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της 14χρονης.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το άτυχο κορίτσι είχε ξεκινήσει από το σπίτι του προκειμένου να παρευρεθεί σε ένα πάρτι στο Εμπορειό.

Αφού έφτασε, λοιπόν, στον χώρο όπου επρόκειτο να διασκεδάσει, αποχώρησε και τα άτομα που την συνόδευσαν ειδοποίησαν το νοσοκομείο καθώς έχασε τις αισθήσεις της. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό της, σύμφωνα με το santonews.com.

newsbomb.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos