Τέσσερις συλλήψεις σε Μύκονο, Μήλο και Σύρο

01 Ιουνίου 2019 12:42

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 31-05-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση και υπό μέθη στη Σύρο Την 31-05-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 21χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Μήλο Την 31-05-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 32χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους -12- γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Μύκονο Την 31-05-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 52χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε καύσιμα από δυο τετράτροχα οχήματα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο πλαστικά δοχεία που περιείχαν συνολικά -8- λίτρα καυσίμου, καθώς και πλαστικός σωλήνας μήκους -1- μέτρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos