Capricorn: Αυτό είναι το νέο ταχύπλοο της Sea Jets

19 Ιουνίου 2019 21:57

Έφτασε σήμερα στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας ρυμουλκούμενο από το Ρ/Κ Diavlos Force της εταιρείας Diavlos Salvage & Towage Ltd της οικογένειας Φουρναράκη, το Ταχύπλοο Ε/Γ-Ο/Γ Capricorn, για λογαριασμό της Seajets. Το μακρύ ταξίδι ξεκίνησε από την Κροατία πριν λίγες ημέρες.


Η Seajets αγόρασε ακόμη ένα Tera JetΤο μεγάλο ταχύπλοο Capricorn είναι αδελφό με το Tera Jet (ex. Scorpio) και έχει ναυπηγηθεί το 1999 στην Ιταλία. Αν και βρισκόταν παροπλισμένο για αρκετά χρόνια, εντούτοις ευχόμαστε να αναγεννηθεί και να ζήσει μια δεύτερη ζωή στην ακτοπλοΐα μας, μιας και πρόκειται για ένα υπέροχο και πολύ σημαντικό ταχύπλοο.

Αν τελικώς πάνε όλα καλά και το Capricorn ταξιδέψει ξανά, αυτή τη φορά με τα χρώματα και τα σινιάλα της Seajets, ίσως με το όνομα Tera Jet 2, δεν αποκλείεται να το δούμε στη γραμμή της Ραφήνας κάποια στιγμή, όπου το αδελφό του Tera Jet σημείωσε σημαντική επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια.

arhipelagos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos