Μύκονος: Το τερμάτισαν με... ανθρώπινο μπόουλινγκ πάνω στο τραπέζι

13 Ιουλίου 2019 19:17

Η παρέα της Κάιλι Τζένερ τα έσπασε στο Nammo's με νεαρό να γλιστράει με μάσκα καταδύσεων στα μπουκάλια του αφρώδους οίνου- Για να «αλατίσει» ο Νουσρέτ το κρέας σου ο λογαριασμός, όπως λένε, θα πρέπει να ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ


Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη Μύκονο, να είσαι έτοιμος να τα δεις όλα, ακόμη και άνθρωπο να βουτάει με μάσκα βυθού, γλιστρώντας πάνω σε τραπέζια, για να πετύχει μπουκάλια με σαμπάνια! Αυτό είδαν στο Nammo's αρκετοί πελάτες του φημισμένου sea side εστιατορίου, όταν μια μεγάλη παρέα, φίλοι της Κάιλι Τζένερ, το τερμάτισε έχοντας καταναλώσει μερικές δεκάδες μπουκάλια σαμπάνιας.

Υπό την επήρεια τρελού κεφιού, ένας από την παρέα επιστρατεύθηκε για να κάνει την ανθρώπινη μπάλα του μπόουλινγκ με κορίνες τα μπουκάλια της Moet & Chanton που είχαν πιει. Με την βοήθεια φίλων του που του έδωσαν την απαραίτητη ώθηση, και φορώντας την μάσκα -πιθανότατα για να μην χτυπήσει, αφού περίπτωση να πνιγεί δεν υπήρχε- διένυσε γλιστρώντας μια απόσταση δυο-τριών μέτρων πάνω σε τραπέζι και πέτυχε τον στόχο!

Τα μπουκάλια γκρεμίστηκαν και η παρέα τον αποθέωσε για το εγχείρημά του μέσα στην γενική ευθυμία και την τρέλα που επικρατούσε στο Nammo's. Εκεί όπου έχουν λάβει χώρα πάρα πολλά τρελά και περίεργα στα δεκαέξι χρόνια λειτουργίας ενός από τα καλύτερα beach bar του κόσμου σύμφωνα με το Conde Nast Traveller, όπου κάθε επιθυμία πελάτη είναι σεβαστή και ενίοτε πραγματοποιήσιμη.

Στο εστιατόριο του Νουσρέτ πάλι, το οποίο αναδείχθηκε στο successes story του φετινού καλοκαιριού στην Μύκονο, η αναμονή για ένα τραπέζι μπορεί να ξεπεράσει και τις δύο ώρες! Γίνεται χαμός, αφού όλοι θέλουν να βγάλουν μια selfie με τον διάσημο Τούρκο σεφ στο τραπέζι τους, αφού πρώτα ρίξει με τον δικό του τρόπο το αλάτι στο κρέας που θα έχουν παραγγείλει. Μόνο που για να συμβεί αυτό, να σας «αλατίσει» προσωπικά το κρέας σας ο Νουσρέτ, ο λoγαριασμός σας θα πρέπει να έχει φτάσει τις 3.000 ευρώ ή να τις έχει ξεπεράσει.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos