Η χυμώδης Ντέμι Ρόουζ κάνει «μαγικές» διακοπές στη Μύκονο

27 Ιουλίου 2019 23:56

«Δημιουργήστε τη μαγεία σας» γράφει για το νησί των ανέμων, ενώ ξεχωριστή αγάπη δείχνει και στα... κολοκυθάκια


Η Μύκονος είναι γνωστό ότι τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί must προορισμό για αρκετούς από όσοι θέλουν να συμπεριλαμβάνουν τους εαυτούς τους στους διάσημους, τους επώνυμους και τους δημοφιλείς.

Το νησί εξάλλου έχει φροντίσει να αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε με δεδομένη τη φυσική του ομορφιά, να δημιουργήσει τέτοιες υποδομές που να μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, τα «θέλω» και τα... καπρίτσια των επωνύμων και μη που το επισκέπτονται.

Τελευταία, αλλά όχι έσχατη, στον κατάλογο όσων κάνουν διακοπές και φέτος στο «νησί των ανέμων» η χυμώδης Ντέμι Ρόουζ.

Αφού πέρασε από την Ίμπιζα στα μέσα της εβδομάδας, η Μύκονος έμοιαζε σαν τον ιδανικό επόμενο προορισμό για το 24χρονο μοντέλο με το πληθωρικό μπούστο που φροντίζει να τονίζει συνέχεια με τα μαγιό που επιλέγει στις φωτογραφίες με τις οποίες τροφοδοτεί τον λογαριασμό της στο Instagram.

Με 9,2 εκατομμύρια followers, εξάλλου, πώς θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Το νεαρό μοντέλο, όπως φαίνεται στα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, είναι ενθουσιασμένη από τη Μύκονο καθώς γράφει για «μαγικές» διακοπές ενώ ξεχωριστή φαίνεται η αγάπη της στο ελληνικό φαγητό και δη τα κολοκυθάκια τα οποία φρόντισε να απαθανατίσει σε βίντεο.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos