Φολέγανδρος: «Τον χώρισα και με βίασε μαζί με ένα φίλο του»

30 Ιουλίου 2019 11:49

Η 26χρονη σόκαρε τους αστυνομικούς με την ανατριχιαστική περιγραφή της. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε δυστυχώς, πως έλεγε την αλήθεια...

Έναν 28χρονο και έναν 23χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές στην Φολέγανδρο, ύστερα από την καταγγελία μίας 26χρονης, σύμφωνα με την οποία οι δύο νεαροί άνδρες τα ξημερώματα της Κυριακής (28-072019) τη βίασαν μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη είχε δεσμό με τον 28χρονο, ο οποίος είναι Aλβανός και μένει χρόνια στο νησί. Πριν από λίγες μέρες, όπως είπε στους αστυνομικούς, του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Ο 28χρονος πήγε με τον ομοεθνή του στο σπίτι της και -όπως εκείνη είπε στους αστυνομικούς- τη βίασαν.

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η κοπέλα φέρει μώλωπες στον λαιμό και το σώμα, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Δευτέρα στον Εισαγγελέα της Νάξου.

Η άτυχη κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της 26χρονης.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό από κοινού, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Όπως ήταν αναμενόμενο η αποκάλυψη για τη φρικτή νύχτα της κοπέλας, έχει αναστατώσει τη Φολέγανδρο. Ντόπιοι και τουρίστες συζητούν τα όσα έγιναν και προσπαθούν να μάθουν τις ταυτότητες των δραστών.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos