Διακοπές στην Κίμωλο κάνει η ευρωβουλευτής του Μακρόν, Χρυσούλα Ζαχαροπούλου

30 Ιουλίου 2019 18:52

Στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Κίμωλο βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές η ευρωβουλευτής του Εμανουέλ Μακρόν, Χρυσούλα Ζαχαροπούλου.

Η ελληνογαλλίδα γιατρός απολαμβάνει με το σύζυγό της λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης κάτω από τον ελληνικό ήλιο και με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου. Το ζευγάρι βρίσκεται λοιπόν στην Κίμωλο, όπου σήμερα το πρωί εθεάθησαν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία Μπονάτσα.

Με χαλαρή διάθεση στην Κίμωλο η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου

Στην παραλία Μπονάτσα
Η Ευρωβουλευτής του Μακρόν χαλάρωσε κάνοντας ηλιοθεραπεία και απολαμβάνοντας τη θάλασσα, ενώ σε κάποια στιγμή πήρε το βιβλίο της και κάθισε στην ακροθαλασσιά για να διαβάσει.

Ποια είναι η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου
Η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου είναι διακεκριμένη γυναικολόγος με ιατρικές σπουδές στην Ιταλία και εργάζεται σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Παρισιού. Στις ευρωεκλογές 2019 ήταν υποψήφια και εξελέγη με το ευρωψηφοδέλτιο του «La Republique en Marche» του Εμμανουέλ Μακρόν.

Εχει τιμηθεί με παράσημο του «Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της αξίας» από τον Φρανσουά Ολάντ για την προσφορά της στην ενημέρωση της κοινωνίας των Κρατών και των Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα που άπτονται της ιατρικής επιστήμης και κυρίως της πάθησης της ενδομητρίωσης. Έχει ιδρύσει την Ένωση «Info Endometriosis» για την ενημέρωση και αντιμετώπιση της νόσου που επηρεάζει εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο.

Η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου είναι κόρη του πρώην αντιδημάρχου και νυν υποψηφίου δημάρχου Σικυωνίων Νίκου Ζαχαρόπουλου.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos