Γιάννης Γαλάτης: Τέλος η μόδα μετά από 60 χρόνια

01 Αυγούστου 2019 23:59

Τέλος στο κεφάλαιο μόδα βάζει ο Γιάννης Γαλάτης.

Ο γνωστός σχεδιαστής ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία στην 60χρονη καριέρα του με μια επίδειξη μόδας στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι καλύτερες δημιουργίες του, που φόρεσαν Ελληνίδες και ξένες πελάτισσές του. Μιλώντας στην Espresso, ο Γιάννης Γαλάτης, που σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως έχει μία κόρη, δήλωσε πως μετά τη μόδα θα ασχοληθεί με μια άλλη του αγάπη, τη ζωγραφική.

powered by Rubicon Project
«Με πολλή αγάπη και συγκίνηση εγκαταλείπω τη μόδα… Έχω κρατήσει αντίγραφα από τις δημιουργίες μου, που φόρεσαν όλες οι γνωστές και αγαπημένες πελάτισσές μου και αυτές θα επιδείξω ως ένα αναμνηστικό δώρο της δουλειάς μου για έξι δεκαετίες. Θέλω έτσι να κλείσω τον μεγάλο κύκλο μου στη μόδα, η οποία μου πρόσφερε πάρα πολλές όμορφες στιγμές πλάι σε σπουδαίες προσωπικότητες… Αποχαιρετώντας τη μόδα, θέλω πλέον να αφοσιωθώ σε αυτό που ήθελα να κάνω από μικρός, στη ζωγραφική, από την οποία ξεκίνησα και την άφησα γιατί με συνεπήρε η μόδα», δήλωσε ο Γιάννης Γαλάτης.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos