Πλούσιο αστυνομικό δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες

07 Αυγούστου 2019 13:26

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Σύρο Την 06-08-2019 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Ίο Την 06-08-2019 το πρωί συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 22χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,5 γραμμ.

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση οικόσιτων ζώων στην Κέα Την 06-08-2019 το απόγευμα συνελήφθη στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, 56χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε σε αγρόκτημα δεκαπέντε οικόσιτα ζώα έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα βιασμού στη Θήρα Την 06-08-2019 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αποπειράθηκε να εξαναγκάσει σε συνουσία 21χρονη αλλοδαπή. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο συλληφθείς είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τρία πλαστά δελτία αιτήσαντος διεθνή προστασία.

Σύλληψη ημεδαπού για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Θήρα Την 06-08-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) που ανήκει στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός ο οποίος όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, προέβαινε σε παράνομη μεταφορά επιβατών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στην Ίο Την 07-08-2019 πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε τετράτροχο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos